18 ARALIK SAĞLIK İDARECİLERİ GÜNÜ PANELİ

18 ARALIK SAĞLIK İDARECİLERİ GÜNÜ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Aralık 2023 tarihinde, Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonu’nda, moderatörlüğünü Samsun Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Murat YILDIRIM‘ın yaptığı,  Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı Sayın Uzm. Doktor Uğur SEZGİN ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Sayın Arslan KAYHAN‘nın panelist olarak katılım sağladığı, “Samsun’da Kamu Hastane Hizmetleri Yönetimi” başlıklı panel gerçekleştirildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ahmet GÖKÇEN‘in açılış konuşmasının ardından, panelistler tecrübelerini ve Samsun’daki kamu hastane hizmetleri yönetiminin püf noktalarını katılımcılar ile paylaştı. Bu aktarımların ardından, yaz dönemi stajında en yüksek başarıyı elde eden Selma AFACAN, Hilal KARAEVLİ ve Merve KODALAK isimli öğrencilerimize hediyeleri ve teşekkür belgeleri takdim edilerek panel sona erdirildi.