18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü Etkinliği

Sağlık Yönetimi Bölümü olarak, 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü  kapsamında “Sağlık Yöneticilerinin Kariyer Yolculuğu: Sorunlar, Beklentiler ve Çözümler” konulu olarak gerçekleştirdiğimiz panelimizde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ’u, Prof. Dr. Elif DİKMETAŞ YARDAN’ı, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ersin KÖKSAL’ı, Medicana Genel Müdürü Güner ARMUTLU’yu ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Mustafa YAZICI’yı,  ağırladık.  Etkinliğimizi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Dekanımız Prof. Dr. Kenan ÇAĞAN’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Katılımlarında dolayı Rektör Yardımcılarımıza, Dekanımıza, panelistlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Panelimiz, panelistlerin konuşmaları, soru cevap, panelistlere plaket takdimi ve  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi stajında başarılı öğrencilere teşekkür belgesi ve hediye verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.